Joueb.com
Envie de créer un weblog ?
Soutenez le Secours populaire
ViaBloga
Le nec plus ultra pour créer un site web.
Débarrassez vous de cette publicité : participez ! :O)

Le blog du Alain Vasile

Mon blog personnel
Session
Nom d'utilisateur
Mot de passe

Mot de passe oublié ?

amass
colectori de vid , sunt constituite de o serie de tuburi si un absorbant similar cu o placă de metal negru, care are funcția de colectare a radiației solare, precum și de a transfera fluidul care transportă căldura generată.Acest tip de colector atinge temperaturi de până la 100 de grade , datorita la proprietatile termoizolante ale spațiului gol;
colectoare descoperite , constând din țevi de polipropilenă negri, din PVC sau în interiorul de metal care circula apa, nu au o izolatie termica si pentru aceasta ajunge la temperaturi de până la 20 de grade , nu sunt recomandate pentru utilizarea în sistemele de încălzire prin pardoseală.
Acesta trebuie să fie, de asemenea, amintit prețul colectoarelor : tipul de colector plat prezintă un preț mai mic comparativ cu tiplogia de vid galeriei, pentru această soluție prima avute în alegerea unui sistem de incalzire prin pardoseala cu panouri solare conectate la termic .
Produce apă caldă menajeră: integrarea unui cazan în condensație
Cât de mult nu sistemului de încălzire conectat la panourile termice?
Pentru instalarea de panouri solare integrate în sistemul de încălzire prin pardoseală pot profita de stimulente guvernamentale noi, deducerea de 55% , care este implicat în creșterea instalarea centralelor care utilizează resurse regenerabile.
Încălzire prin pardoseală este un sistem de încălzire la temperatură joasă, care permite o economie de energie considerabila și generează o mare confort termic .
Sistemele traditionale de incalzire pentru a utiliza radiatoare de apa calda, cu temperaturi cuprinse între 50 ° C și 80 ° C. Încălzire prin pardoseală permite să clădiri de căldură care utilizează apa cu temperaturi mai scăzute, în jurul valorii de 30-35 ° C.
Economisire a energiei este direct ca urmare a utilizării de apă caldă la o temperatură mult mai mică decât cea necesară pentru a încălzi camera cu radiatoare, in timp ce sentimentul de bine-a fi derivat din cel mai bun umiditatea relativă a aerului și de o stratificare mai omogen de "aer încălzit de încălzire prin pardoseală. Primul sistem de încălzire pardoseală a fost construit de chinezi aproximativ 2000 de ani în urmă, rularea fum de incendiu în tuneluri amplasate sub podea. Romanii honed această tehnică în spa: convogliavano fumul unui incendiu în interiorul tunelurilor de sub podea și în cavitățile formate din pereți.
În ultimul secol a fost construit un tip de incalzire prin pardoseala cu o țeavă de oțel sub tencuiala acoperită de apă caldă. Aceasta tehnica a fost larg răspândită, în principal din cauza temperaturii ridicate a apei introduse în circuitul creat efecte neplacute la circulația sângelui la nivelul picioarelor.
De la începutul anilor '80 , progresul tehnic a schimbat complet tehnica de încălzire prin pardoseală, precum și angajarea materiale complet diferite (tevi din polietilena, polistiren, etc paranteze.) și, mai presus de toate, datorită temperaturii scăzute a "Circuitul de apă, care nu depășește niciodată 35-40 ° C.
Perioada de valabilitate a acestei tehnologii este susținută de accelerarea răspândirii de încălzire prin pardoseală amass în special în partea de nord-centrală (Franța și Germania, în special), în cazul în care cota de piață în clădirile noi trebuie să depășească 50%.
Avantajul cel mai semnificativ de încălzire prin pardoseală este economisirea de energie: cu ajutorul apei la temperaturi scăzute, scade în mod semnificativ consumul total de energie al sistemului. Mai mult decât atât, tocmai din cauza temperaturilor scăzute necesare, puteți integra cazan tradițional, cu surse alternative de energie, precum și, în special, cu centrala termica solara care trimite apa deja încălzită de soare, crește economia de combustibil. Un alt avantaj important este mediul confortabil . De fapt, în sistemele de încălzire convenționale de aer încălzit, pentru legea fizică, se ridică în sus în mediul prin crearea unui stratificare a temperaturilor nedorite (inaltime mai mare de cap și de tavan).
Cu încălzire prin pardoseală, cu toate acestea , problema caldura produsa de podea radianta întreaga permite uniformitatea aproape perfectă a temperaturii, evitând spoturile clasice reci, care pot fi găsite în sistemele de radiatoare. 
Ecrit par alainvasile, le Mardi 2 Avril 2013, 10:38 dans la rubrique Actualités.
Repondre a cet article


Version  XML  - Cette page est peut-être encore valide XHTML1.1 et CSS sans tableaux.