Joueb.com
Envie de créer un weblog ?
ViaBloga
Le nec plus ultra pour créer un site web.
Débarrassez vous de cette publicité : participez ! :O)

Le blog du Alain Vasile

Mon blog personnel
Session
Nom d'utilisateur
Mot de passe

Mot de passe oublié ?

despre are conditionat
Am fost weekendul trecut la prietenul meu George.Nu ne mai vazusem de mult, asa ca am avut multe sa ne povestim. Ne-am petrecut toata dupa amiaza impreuna si seara am iesit in oras cu alti prieteni.
George este dependent de aer conditionat, daca afara sunt 30 de grade in casa trebuie sa fie 25.Daca temperatura de afara este de -10 grade, in casa trebuie sa fie tot 25 de grade.
Eu nu ma impac prea bine cu aerul conditionat, de aceea nu mi-am cumparat unul pana acum ,iar intamplarea din weekendul trecut confirma spusele mele.Am stat in bataia acelui aer conditionat si de cateva zile am o durere ingrozitoare de cap,in plus cred ca am sa si racesc.
De acum e clar: o sa ma feresc toata viata de aer conditionat. Daca vreti sa aflati mai multe despre aer conditionat, intrati aici.
Asa ca de weekendul trecut mi-am petrecut majoritatea timpului in casa, departe de agitatia specifica acestei perioade.Si ce sa faci acasa altceva decat sa te uiti pe internet? M-am pus la curent cu noile noutati in materie de tehnologie, am citit ultimele stiri din politica si cultura si m-am interesat ce a mai aparut nou in materie de citit.Apoi mi-am amintit de site-ul pe care obisnuiam sa il urmaresc cand aveam mai mult timp liber.
Am gasit aici un articol interesant intitulat “ 6 povesti ale salvarii unor animale de catre alte animale”.
Stiti deja ca imi plac animalele foarte mult si nu am ezitat sa il citesc.Trebuie sa va spun si voua despre ce e vorba.
1.Batalia de la Kruger-Un pui de bivol este salvat de catre turma sa: Un pui de bivol este capturat mai intai de cativa lei, apoi atacat de crocodili.Dar mama puiului si turma sa nu va permite nimanui sa se ia de puiul ei si intervin, salvand puiul.
2.Un caine salveaza un alt caine pe o autostrada din Chile: Un caine este lovit de o masina in timp ce incerca sa traverseze o autostrada aglomerata din Chile.In timp ce cainele zaca inconstient, un alt caine il zareste si isi risca viata pentru a-l salva. Ambii caini au supravietuit.
3.Un grup de elefanti salveaza un pui de elefant de la inec: Elefantii sunt cunoscuti pentru inteligenta si compasiunea lor.Acest lucru au dovedit si un grup de elefanti femele care si-au unit fortele pentru a ajuta un pui care ramasese intepenit in noroi.Dupa multe incercari, puiul a fost salvat.
4.Un porcusor salveaza un pui de capra:Un pui de capra se avanta in ape adanci si are nevoie de ajutor. Dupa un moment, porcusorul erou se arunca in apa, impingand puiul de capra spre mal.Aceasta salvare merita cu siguranta premiul pentru cea mai impresionanta si draguta salvare.
5.O femela leu salveaza un om de un  mascul leu: Din moment ce oamenii sunt si ei animale, putem vorbi aici de salvarea unui animal de catre un alt animal . Un leu in cusca se napusteste asupra unuia dintre antrenorii sai si ar putea fi hrana in cateva secunde.Femela intervine repede si il salveaza.
6.Un caine labrador salveaza 2 caini din canoe-o barca canoe cu 2 caini batrani se indreapta catre cascada.Din fericire, un caine labrador inteligent intervine, apuca franghia cu dintii si indreapta barca catre mal.
Impresionant, nu?
 
Ecrit par alainvasile, le Lundi 25 Février 2013, 13:54 dans la rubrique Actualités.


Version  XML  - Cette page est peut-être encore valide XHTML1.1 et CSS sans tableaux.