Joueb.com
Envie de créer un weblog ?
Soutenez le Secours populaire
ViaBloga
Le nec plus ultra pour créer un site web.
Débarrassez vous de cette publicité : participez ! :O)

Le blog du Alain Vasile

Mon blog personnel
Session
Nom d'utilisateur
Mot de passe

Mot de passe oublié ?

Je vous ai déjà dit que je vais écrire souvent dans ma langue maternelle, le roumain et c'est un de ces moments.
M-am apucat si eu de curatenia de sarbatori.Mi-am bagat pretioasele perdele cumparate de la procasa la masina de spalat si in timp ce asteptam sa se termine programul masinii de spalat am citit un articol interesant legat de cele mai tari aplicatii pentru telefon si am vrut sa impartasesc cu voi ceea ce am gasit.
1. “Lifluf”-aplicatia care pedepseste sau recompenseaza acel prieten care intarzie mereu: in timp ce te gandesti la 1001 cai de a-i sparge o caramida in cap acelui prieten care soseste mereu tarziu sau care te lasa balta intr-o seara , cineva a venit cu o idee mai buna, o aplicatie.
Lifluf este o aplicatie pentru smartphone-uri care iti permite sa creezi citate si sa adaugi o multime de recompense si pedepse pentru acei prieteni nepunctuali.La urmatoarea iesire in oras, poti sa adaugi un acord,impunand ca cei care sosesc cu 15 minute mai tarziu sa plateasca primele bauturi pentru cei care au sosit la timp.Aplicatia va extrage automat din contul sau Paypal si iti va transfera tie suma de bani sau daca nu are Paypal, ingrozeste-l cu un mesaj care va aparea automat pe profilul sau de Facebook.
Acum ,vei spera ca prietenii tai sa intarzie!
2.”Have 2p localizatorul de toaleta”- aplicatia care te ajuta sa gasesti cea mai apropiata toaleta in cazurile de urgenta: aplicatia iti determina cu ajutorul GPS-ului pozitia exacta si te indruma catre cea mai apropiata toaleta. Daca ai mai mult timp la dispozitie, aplicatia determina si nivelul de igiena sau daca trebuie sa fii sau nu client pentru a putea folosi toaleta.
3. 911 Ajutor: iti transforma telefonul intr-un aparat de protectie proprie-aceasta aplicatie este valabila doar pentru telefoanele Apple si afiseaza un semnal rosu, vizibil de la cativa zeci de metri distanta. Se aprinde intermitent pentru ca altii sa isi dea seama că aveti nevoie de asistenta.
4.Scanerul codurilor de bare: te ajuta sa scanezi orice produs pentru a gasi cele mai bune oferte-aceasta aplicatie transforma camera telefonului tau intrun aparat de scanat coduri de bare.Pur si simplu scanezi codul de bare si lasi aplicatia sa isi faca treaba.Vei fi uimit de cat de bine merge. Aceasta aplicatie este ideala atunci cand cumperi produse cu amanuntul si vrei sa verifici pretul unui produs pe internet inainte de a cumpara produsul respectiv pentru a te asigura ca vei plati pretul corect.
5.Amazon Buzz:applicatia care te anunta despre cele mai bune oferte de pe site-ul Amazon-aceasta aplicatie iti arata cele mai bune oferte ale zile si le marcheaza pentru a le verifica mai tarziu.Amazon ar trebui sa incorporeze aceasta aplicatie, pentru ca toti cei care folosesc acest site sa fie capabili sa cumpere produse cu ajutorul acestei aplicatii.
6.Mouth Off: aplicatia care iti permite sa folosesti gurile personajelor din desenele animate pentru a insufleti chiar si cea mai plictisitoare intalnire-Ideea este simpla, telefonul tau mobil afiseaza pe tot ecranul o gura animata care sa misca in acelasi timp cu gura ta.
7.We draw: aplicatia care iti transforma telefonul intr-un dictionar cu poze digital-aceasta aplicatie necesita cel putin 2 jucatori. Fiecare trebuie sa detina o tableta sau un smartphone .Unul dintre jucatori deseneaza ce isi doreste pe ecran.Ceilalti jucatori trebuie sa ghiceasca ce deseneaza prima persoana.
Voi pe care dintre aceste aplicatii v-ati dori sa le aveti? Ce parere aveti despre ele?
Ecrit par alainvasile, le Mardi 18 Décembre 2012, 10:33 dans la rubrique Actualités.


Version  XML  - Cette page est peut-être encore valide XHTML1.1 et CSS sans tableaux.